Poker, Black Jack og lignende spil er blevet mere og mere populære og det er ikke længere nødvendigt at forlade huset og tage ned på et lokalt kasino for at vinde stort. Der er efterhånden flere og flere udbydere af internetspillehuse, som gør det muligt at spille hjemme fra din egen stue og man kan derfor hurtigt glemme at få rørt sig. Det er dog en bjørnetjeneste, for din hjerne er dit største værktøj, når du sidder og spiller og den bedste måde at skærpe din hjerne er ved at tillægge dig gode vaner, så du har en sund livsstil.

5 sunde ting at bruge din gevinst på

Man bliver ofte begejstret, når man vinder og vi skal ikke feje sejers springet til side, men udover det er der ikke meget motion i at spille poker. Derfor kan du overveje at gøre op for det ved at investere i noget, der fremmer din sundhed.

  1. Et fitnessmedlemskab – det siger jo næsten sig selv. Her kan du også supplere med en personlig træner.
  2. En crosstrainer er en god måde at træne derhjemme – så kan du evt. både træne og spille lidt imens, eller skifte imellem det.
  3. En ferie er altid en fed ting at bruge sin gevinst på og netop derfor kan det være, at din næste ferie destination skal være Club La Santa. På den måde blander du ferie med sport og du vil være super sund og veludhvilet på ingen tid, så du kan bringe dit a-game til det næste store spil.
  4. En motionscykel er et andet godt og sundt alternativ til måder du kan dyrke dine gode og sunde vaner derhjemme. Du kan læse mere om motionscykler her.
  5. Invester i en god og ergo dynamisk stol, hvis du skal sidde mange timer foran skærmen. Din ryg og skuldre vil takke dig.

Det betaler sig at have sunde vaner

Ligesom når du spiller poker, er det meget bevendt at være opmærksom på sine adfærdstræk og vaner – har du en vane, der gør, at spillere kan se om du bluffer? På samme måde skal du se på dine egne vaner og lære at ændre og bruge dem til din fordel. Et godt sted at starte er med motionen, da den ikke alene er essentiel for en god og sund livsstil. Den kan dermed hjælpe dig med at blive en bedre pokerspiller, da du i samme omgang også skærper din hjerne og fordi det er en håndgribelig vane at starte ud med at blive herre over.

For de fleste kender det med at være i vanens magt og f.eks. købe en stor pose chips, fordi det er fredag og det skal der selvfølgelig også være plads til, men lige så usund som den gentagende chipsvane kan være, lige så fatalt kan det være for dit pokerspil ikke at være on top of your game på grund af dårlige vaner. Gør dig derfor den tjeneste og anlæg sunde kost og motionsvaner – det betaler sig i længden.