Det er meget vigtigt at have en god seng, da det er fundamentet for ens hverdag, helbred og livskvalitet. Man bruger trods alt omkring en tredjedel af ens liv i en seng. Det er derfor en god ide at investere i en seng, der er komfortabel, for det vil kun medføre til en bedre nattesøvn. Det er også vigtigt, at du vælger en seng, der giver den støtte og komfort, som netop du har brug for. På den måde kan du nemlig sove dybt og roligt hver eneste nat. Hvis du vil vide mere omkring de forskellige typer af senge, som du kan vælge i mellem, så læs med her.

Kontinentalsenge

En kontinentalseng 180×200 er et godt valg, da den giver den ultimative komfort og luksus, som man har behov for i hverdagen. Det er en samlet løsning, hvor der både er fokus på designet såvel som komforten. Den er bygget op i lag. Den står af i alt 3 lag. En topmadras, en springmadras eller skummadras i midten, og til sidst en boxmadras. Med en stor mellem madras, så undgår man ’revnen i midten’ som kan genere en om natten. Denne sengetype vil give dig ro, stabilitet og komfort hele natten igennem.

Elevationssenge

Elevationssengen giver stort set det samme komfort og støtte som en kontinentalseng. De er derfor meget populære i Danmark. De er især gode til ældre mennesker, der har svært ved at komme op fra sengen. Sengen er nemlig udstyret med en motor, så den kan hæve og sænke enten kroppen eller benene. Det er også sundt at have benene op når man sover, da det bidrager til et bedre blodomløb. Elevationsmekanismen kan også være med til at give dig nogen behagelige positioner at ligge i.

Sovesofa

En sovesofa er et praktisk valg, hvis man f.eks. ikke har så meget plads, så kan du let kombinere sengen med sofaen. En sovesofa er meget praktisk fremstillet, så man kan folde den let og hurtigt ud eller ind. En sovesofa er også ofte udstyret med ekstra opbevaring, så man har et sted at opbevare alt sit sengetøj, når sofaen er foldet ind.