Når man spiller poker, spiller man altid med håbet om at man vinder en stor gevinst. Det går desværre ikke altid sådan, men hvis man er god, kan man være heldig at det går den vej man håber. Med en god gevinst kan man få råd til at udskifte dyre ting, der måske trænger til at blive byttet ud. Har du en bil, som trænger til at blive skiftet ud eller frisket op? 

Hvis du elsker at spille poker, og drømmer om at blive professionel poker spiller, så ved du også at det er et risikabelt erhverv. At gamle er aldrig uden risiko, og selvom at man altid spiller i håb om at vinde en stor gevinst, kan man ikke være sikker på at man altid er heldig.  

Hvad gør man med den store gevinst? 

I ny og næ kan heldet være med en, og så stor man pludselig med en stor gevinst. Hvad gør man så? Tænker du at din gamle øse godt kunne trænge til at blive skiftet ud? At købe en ny bil er ikke altid en billig affære, og derfor kan det være en god idé at sælge bilens brugbare reservedele og dermed tjene penge på den. Reservedele som fx bilens katalysator, kan nemlig være en del værd, og hvis den er i god stand, kan den sagtens klare et par år mere i en anden bil.  

Selvom man har vundet en stor gevinst, er der ingen grund til at smide pengene ud, og derfor er det en super god idé at sælge sin gamle bil til et Autoophug, der sørger for at dine reservedele kan anvendes andre steder. På den måde kan man også bidrage til at man udnytter dele af bilen som stadig er brugbare, frem for at de bare smides ud.