Der er mange måde at få flere penge i lommen på. En af dem er at spare penge på sin varmeregning. Afhængigt af hvordan du varmer dit hjem op på nu, kan du spare op til 60% på varmeregning ved at skifte til en mere bæredygtig løsning: en varmepumpe der bruger luften til at danne varme i dine rør. Læs om de mange fordele der er, ved at have en varmepumpe som opvarmningsmetode.

Der er mange fordele ved at have en varmepumpe til at opvarme sit hjem. Hvis man bruger el-varme kan man gøre besparelser på helt op til 60% når man skifter til en løsning der inkluderer en varmepumpe. Der er nogle ting man skal være opmærksom på inden man vælger at bestille en varmepumpeløsning, men der er store fortjenester man kan gøre sig ved at tage springet. 

Minimal vedligeholdelse

En luft til vand varmepumpe er hurtig at installere for VVS’eren, så det kræver ikke særlig meget af dig, for at få en varmepumpe til dit hjem. Det kræver også minimal indsats fra din side for at vedligeholde varmepumpen. Den har nemlig ikke brug for andet end et årligt servicecheck for at sikre at fungerer som den skal. 

Selvkørende og automatisk

I modsætning til andre opvarmningsmetoder, behøver du ikke at fylde brændsel eller olie i en varmepumpe for at få varme i huset. En luft til vand varmepumpe er for det meste selvkørende og bruger automatisk luften til at producere varme i hjemmet. Samtidig fylder den heller ikke særlig meget, så der er ingen grund til bekymring i forhold til hvor meget plads den optager, både fysisk og i dit synsfelt. 

Den største gevinst

En af de store fortjenester ved at have en luft til vand varmepumpe installeret er nok besparelsen, som er til at mærke ret umiddelbart efter installation. Varmeregningen skulle i hvert fald gerne se anderledes ud og føles lidt lettere mellem hænderne. Især over længere tid vil den økonomiske forskel være til at bemærke. 

Besparelsen som følge af at skifte fra en gammeldags opvarmningsmetode til en varmepumpe kan i stedet bruges på at forkæle dig selv eller din familie med. Per automatik forkæler du også naturen, idet du vælger en løsning der er mere skånsom mod miljøet. Det vil den takke dig for, så du kan med god samvittighed klikke dig in på Amalos hjemmeside og lære mere om varmepumper. 

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe kan variere alt efter nogle bestemte faktorer. Din adresse og husets alder kan for eksempel have indflydelse på den endelige pris. Hvis du vil have et mere specifikt pristilbud, kan du hurtigt få et tilbud ved at indtaste få oplysninger på Amalos hjemmeside. Når Amalo har udregnet en pris og sendt et skræddersyet tilbud, kan du vælge en dag der passer dig til at få installeret pumpen.

Tilbage er der kun at beslutte hvad besparelserne skal bruges på. Det kan du beslutte i samråd med familien, eller du kan vælge at putte pengene i egen lomme. En ting er i hvert fald sikkert: der er gode besparelser at gøre sig, ved at skifte gammeldags opvarmningsmetoder ud med nye.