Selvom man spiller for hyggens og underholdningens skyld, sker det dog engang i mellem, at man er heldig at vinde et lille beløb. Så begynder tankerne om, hvad man skal bruge gevinsten på, og her er der mange muligheder. Man kan købe den nye sofa, man længe havde ønsket sig, eller man kan bruge pengene på at komme i gang med at købe aktier.  

Det er dog også en mulighed at bruge pengene på sine børn eller børnebørn. Mange familier med små børn har begrænsede midler og vil sætte stor pris på en pengegave. 

Køb en rigtig god autostol 

En af de ting, du kan overveje, hvis du gerne vil bruge pengene på dine børn eller børnebørn, er at købe en autostol. Det kan være svært at vide, hvilken man skal købe, men her kan du læse mere om valg af autostole. 

Tag i Tivoli og få selv glæde af gevinsten 

Du kan også invitere børnene på en tur i Tivoli og på den måde også selv få glæde af gevinsten. Hvis du ikke selv har børn, har du måske nevøer eller niecer som vil blive glade for en Tivolitur. Køb turpas til alle og giv den gas i havens mange forlystelser, det kan kun blive en dejlig dag. 

Badebassin, et hit til sommerens leg 

En anden ting, som alle børn vil blive glade for, er et badebassin, de kan bruge i haven om sommeren. Når det er varmt, er det dejligt at køle sig ned i et badebassin, og her kan man få mange timer til at gå med at plaske og lege. Husk dog på, at børn altid skal være under opsyn, når de bader og aldrig må overlades til sig selv, heller ikke for et øjeblik, hvor man måske lige vil lave kaffe eller skifte tøj.